Добри новини от болницата! Простреляната Симона се подобрява

Състоянието на простреляната Симона Тодорова се подобрява с всеки изминал ден. Това потвърди пред Burgas24.bg началникът на отделението по неврохирургия към УМБАЛ-Бургас д-р Николай Недев.

Младата жена е изведена от реанимация и е настанена във ВИП-стаята на отделението по неврохирургия. При нея беше само леля й, която отказа да застане пред нашата камера, но съобщи, че племенницата й вече е вън от опасност. Симона се храни самостоятелно, пие вода и вече се опитва да говори.
Въпреки това 22-годишната жена не иска да се връща към фаталния инцидент, при който едва не загуби живота си. Близките й също не искат да я травмират, затова не повдигат темата. Лелята сподели още, че семейството й не познава Михаил, който екзекутира хазартния бос Коста Николов и стреля по Симона.

Припомняме, че двамата се познавали отскоро, имали кратка връзка, която обаче била напълно достатъчна за Михаил да хлътне до уши и да потърси отмъщение. Д-р Николай Недев, който буквално сътвори чудо, връщайки момичето към живот, е оптимист за състоянието й.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *