HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Доли Партън направи страшно признание: Мислeх да се застрелям, но ето кой ме разубеди

Кънтри звездата Доли Партън довери, че обмисляла да се самоубие, когато нейна любовна връзка се провалила, съобщи Контактмюзик, цитирана от БТА. Доли щяла да се застреля, но кучето й се намесило в последния момент и това я накарало да не натисне спусъка. Изпълнителката на хита “9 to 5” изпаднала в дълбока депресия, след като на тайната й връзка с мъж, чиято самоличност не се разкрива, бил сложен край. Певицата се готвела да се самоубие, но кучето й Попай се качило по стълбите точно когато извадила пистолета от нощното си шкафче.

Това е описано в новата й книга “Доли за Доли”. “Един следобед бях в спалнята си на горния етаж, когато забелязах пистолета, който бях скрила в нощното си шкафче, за да се защитя от евентуални крадци. Дълго се вглеждах в оръжието. Когато го взех в ръка, за да го огледам отблизо, кученцето ми Попай се качи бързо по стълбите. Шумът от лапите му по стъпалата ме върна към реалността и аз се вцепених. Тогава се помолих. Попай бе като пратеник на Господ”, пояснява певицата.

Макар да е убедена, че малкият й бостънски териер спасил живота й, Партън не смята, че със сигурност е щяла да сложи край на дните си. “Не мисля, че щях да се самоубия, но не мога да го заявя със сигурност – отбелязва тя. – След като преживях този ужасен миг, мога да разбера възможностите дори за хора като мен, когато ги налегне голяма мъка.”

71-годишната певица е непреклонна, че никога няма да разкрие самоличността на загадъчния мъж, но се предполага, че става въпрос за Грег Пери.
Междувременно стана ясно, че Партън е осигурила милиони на около 900 семейства, които останаха без жилища в резултат на опустошителните пожари в Тенеси миналата година. Доли основа фондацията “Май пийпъл”, след като горски пожари причиниха смъртта на 14 души в района на Гатлинбърг и унищожиха хиляди сгради.

“Чувствам се горда, че съм направила нещо – каза тя пред “Ю Ес Ей тудей”. – Но не поставям себе си на пиедестал за стореното. Това трябваше да се направи. Благословена съм, че станах знаменитост. Когато имаш възможност, трябва да помогнеш.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *