Домашните любимци, които мразят Коледа

Със сигурност много от стопаните на четириноги, ако не и всички, имат забавни истории, свързани с техните питомници, за които празничният дух е нещо напълно непонятно.

Например фактът, че за животните няма по-голямо изтезание от коледните аксесоари, с които собствениците им редовно ги кичат през целия месец, опитвайки се да им придадат още по-очарователен вид за поредната снимка, която възнамеряват да споделят в социалните платформи.

Потребители в мрежите например споделят за реакцията на кучето им, когато разбра, че коледният му подарък не е нещо за ядене, а пуловер.

Трагикомична гледка…

Котките пък разопаковат коледните подаръци така, че ще е нужно доста време, за да се приведат обратно в добрия им празничен вид.

Други казват: “Опитах се да направя сладка празнична снимка, на която държа в ръце домашния си любимец. След около 20 кадъра разбрах, че това е невъзможно – на всички тях, хъскито ми гледаше така, сякаш е препарирано…”

“Носенето на диадема с еленски рога за снимка се оказа точно толкова ужасно за кучето ни, колкото и за нашите деца.”, споделят други собственици на домашни любимци.

Най-редовно елхите се търкалят по земята, а кучетата и котките често скачат върху украсите.

В крайна сметка, със зор стопаните успяват да въдворят ред в къщата. Но и те сякаш тайно си мислят – кога ли ще минат празниците?…

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *