Доминиканското приключение на Петканови: екзотика, танци, красиви залези…

Алекс и Дани Петканови си направиха първи подарък за тази година – ново екзотично приключение. За разлика от доста други родни звезди, които избраха прелестите на Дубай, Петканови отидоха в Доминиканската република.

Всичко започна преди близо седмица, когато благоевградчанката сподели първи кадър от красивото кътче, на което са отседнали. Широки усмивки, слънце, плаж и разходки по бански. Няма да скрием, ако кажем, че за момент се размечтахме и ние, гледайки чудесните кадри, които инфлуенсърите споделят в Инстаграм.

Алекс, която е много предпазлива към кожата си, сподели, че е успяла да изгори, но по-неприятното е, че е получила обрив, след като е държала морска звезда. Вероятно не е било нещо сериозно, но със сигурност е предизвикало известен дискомфорт на красавицата, пише vbox7. 

Алекс сподели, че първоначално не е искала да докосне морската звезда, защото смятала, че е мека и слузеста, но тази, която пипнала, била “твърда и грапава като мида”.

Доброто настроение при Петканови обаче не стихва, защото не само със снимки, но и с видеа поддържаха общия тонус на последователите си. Макар и само виртуално, те предаваха частица от топлината на това райско кътче, споделяйки забавни TikTok клипчета.

С романтична вечеря и много екзотична храна пък двамата посрещнаха Свети Валентин. В обширно видео те разказват, че вероятно доста хора биха очаквали, че на подобна дестинация ще преобладава местната храна, която е предимно морска, но истината е, че има и доста различно месо. Ако не сте фенове на рибните деликатеси, то може да си похапнете и друг вид храни, които да са повече по вашия вкус. 

Алекс и Дани казват, че всички хора са много усмихнати, жизнерадостни и поздравяват останалите, което допринася за още по-хубавото и спокойно преживяване на това кътче. 

Макар и на почивка, време за спорт и тренировки също е имало, но не си мислете, че всичко приключва с това, защото двамата са настроени за много приключения и споделиха кадри, от които става ясно, че са се гмуркали. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *