Домът за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон” в Долно Драглище отбеляза Международния ден на хората с увреждания

Домът за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон”, с. Долно Драглище отбеляза Международния ден на хората с увреждания. По традиция поздравителния концерт успя да развесели всички потребители и гости.

Домуващите пяха и танцуваха, като показаха силна воля и желание за живот. Любими български песни бяха изпети от гласовитите потребители на дома в Долно Драглище.

Гости на тържеството бяха инж. Красимир Герчев – кмет на община Разлог, инж. Венцислав Гърменов – зам.кмет по Социални дейности, д-р Емил Тончев – народен представител, Петър Попов – общински съветник и представители на социални институции от Разлог и Благоевград.

„Приемете моите пожелания за силна воля и добро здраве. Бъдете силни и непреклонни, така ще превъзмогнете трудностите. Човек идва на този свят за да изживее живота си достойно.“ – пише в поздравителния си адрес г-жа Лиляна Боянова – кмет на с. Долно Драглище.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *