Доскорошната най-близка на Цветелина Стоянова: Вече не се чуваме (ВИДЕО)

Цветелинa Найденова беше част от ансамбъла на България по художествена гимнастика в периода 2009-2016 г. Снощи беше представена книгата “Златните 8”, написана от колегата ни Стефан Ралчев. Продукцията е посветена на момичетата, които извоюваха 81 отличия от големи състезания за България за тези седем години, включително и олимпийски бронз от Рио де Жанейро 2016. След представянето на “Златните 8” Найденова говори пред медиите, като сподели, че вече не поддържа връзка с Цветелина Стоянова, която беше единствената отсъстваща на събитието. Именно Найденова доскоро беше най-близката на Цвети. Колегите от “Спортал” публикуваха интервюто, което гимнастичката даде снощи в хотел “Маринела”:

– За пореден път напълнихте залата, представихте книгата си, какви емоции ви донесе тя?
– Само положителни, пак усетихме любовта на хората, тези хора са се събрали тук заради нас. Наистина се надявам книгата да им хареса, защото е писана с много любов. А това, което ще прочетат, е истината.

– Какво много лично сподели в книгата, което досега не си споделяла?
– Целият ми път от самото начало – колко ми е било трудно, неща, които не сме казвали пред камерите.


*Снимка: БЛИЦ

– А кога ти е било най-трудно?
– Имала съм много тежки моменти, но може би на финалната права ми беше най-тежко, знаете защо. Но мисля, че го изживях вече и благодаря на хората, които бяха до мен.

– Поддържате ли връзка с Цвети Стоянова?
– Не. Нямам представа защо не дойде.

– Чувате ли се?
– Не.

– С какво се занимаваш в момента?
– Единствено с шоуто, което правим. На 16 юни ще правим шоу със Слави Трифонов и се надявам да бъде много готино изживяване за хората, които ще дойдат.

– А с какво би искала да се занимаваш?
– На този етап не мога да кажа, но сигурно ще е в сферата на гимнастиката, защото все пак това съм правила цял живот и мисля, че в това съм най-добра.

– Треньорската работа привлича ли те?
– Да. Защо не? Съдийската определено не.

– Какво наследи новият ансамбъл от вас?
– Те са страхотни, просто нямам думи, страхотен отбор. Виждате, че отиват на състезанието и побеждават. Може би са наследили от нас това, че са сплотени, че са един отбор. Знаете колко е трудно да се стане един отбор, но те го постигат.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *