Топ теми

Доц. Захариев от „Откраднат живот“ преживя кошмар с лекари!

Емил Марков или доц. Захариев от хитовия сериал „Откраднат живот“ само привидно изглежда овладян и спокоен в компанията на лекари. В живота той има не особено приятни асоциации с болничните заведения.

Преди време се наложило да му направят операция за махане на сливиците, която обаче му докарала такава психическа травма, която му останала за цял живот, писа „Шоу“.

Признанието прави лично Емил, за когото посещението дори на рутинен преглед е истинско изпитание за духа.

Щом го сложили да легне на операционната, той така се стегнал от напрежение, че успял дори да изкриви иглите с мускулите на краката си. Наложило се лекари и доктори да го усмиряват, прилагайки дори физическа сила.

„Толкова ме беше страх, че когато се опитаха да ме усмирят, отвърнах физически на доктора, опитвайки се да го избутам“, връща с усмивка днес лентата назад актьорът.

В крайна сметка въпреки трудностите и крясъците, операцията била направена, при това – успешно.

 

Мразил е и ваксинациите от ученическите си години. Оттогава е намразил всякакви видове игли и спринцовки. И така страхът му от болници и доктори във времето прераснал в откровена фобия, но явно професионализмът му е по-голям, щом така отлично влиза в образа на д-р Захариев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *