До ден днешен никой няма обяснение за тази мистериозна СНИМКА

Една снимка, направена от обикновен човек и с обикновена фотографска техника, е сякаш от фантастичен филм. Тя поражда много въпроси, на които и до днес няма отговор, съобщава Дарик.

През 1964 г. англичанинът Джим Темпълтън си купил фотоапарат и решил да се възползва от хубавото време и да отиде на пикник със съпругата и дъщеря си.

Щастливият семеен момент пожелал да увековечи с новия си фотоапарат, като направи снимки на дъщеричката си. Той не подозирал, че една от тези снимки ще предизвика сериозни дебати между експерти и вярващи в НЛО.

Когато Джим проявил лентата видял, че на снимката зад дъщеря му ясно се вижда силует на човек в бяло, който приличал на астронавт. Според фотографа никой друг не е бил там. В интервю за BBC Темпълтън дава подробна информация.

Снимката предизвиква международно внимание по целия свят. Въпреки това мнозина твърдят, че това е просто оптическа илюзия Други твърдо застават зад твърдението, че това е астронавт.

Снимката е станала толкова популярна, че дори експертите от компанията Кодак се наложило да потвърдят, че не става дума за монтаж. Джим и жена му до края на живота си твърдели, че на поляната освен тях не е имало никой друг.

Така Джим Темплтън станал създател на една от най-известните снимки, на които се вижда паранормална дейност. До днес за нея никой няма обяснение.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *