ДПС лидерката в Пернишко Б. Методиева и кметът на Кладница В. Мирчев се венчаха на Никулден в манастир

Боряна Методиева, лидер на областната структура на ДПС, и кметът на село Кладница Васил Мирчев от ГЕРБ се венчаха навръх Никулден в манастира „Св. Николай Мирликийски“ в селото. Кумуваха им Теодора и Красимир Николови, а всички бяха облечени в народни носии.

„Решихме да се венчаем в национални носии, защото искаме да се съхранят българските традиции, избрахме да се вречем пред Бога в манастира, защото там се запознахме преди година“, разказа Боряна. Двамата не говорят за политика, макар да са от различни политически сили. Вкъщи се говори за любов и разбирателство. Семейството ще живее в Кладница сред прекрасната природа на Витоша.

Любовта между двамата пламнала по време на пандемията, а решили да се врекат пред Бога на деня, в който са се запознали. Сватбата е била в много тесен кръг.

„Щастието си има име и то се казва Боряна! Ти повярва в мен, направи ме по-добър и ми даде криле да успея във всичко. Обичам те“, пък написа щастливият младоженец в социалната мрежа веднага след церемонията.

Много приятели поздравиха младото семейство в социалните мрежи и им пожелаха вечна любов и много щастливи мигове.

    КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *