HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Драгомир и Галя били луди купонджии и мотористи! Нищо не предвещавало трагичния им край (СНИМКИ)

Драгомир Кирчев и любимата му Галя Козарева, чиито трупове бяха намерени на малка уличка в квартал Васил Левски в Казанлък, били щастлива и влюбена двойка. Обичали моторите, купоните, пътуванията, празниците с приятели и колеги, пише ПИК.

“Моторът не е средство за избиване на комплекси и не търпи безразсъдство”, е написал Драгомир на страницата си във Фейсбук. Полицаят бил луд по моторите, редовно ходел на мотосъбори, а последното му лято било ознаменувано с няколко мотопохода и среща с легендарните руснаци от групата “Нощните вълци”.

Снимките на Драгомир и Галя показват, че двамата са живеели дружно и често са пътували с моторите и компания приятели. Красивата руса жена обожава танците, а мъжът й е влюбен до полуда в моторите.

Той харесва работата си и очевидно се гордее с нея. И Галя, и Драго са весели и сърдечни. Двама щастливи хора. Чийто живот прекъсва в началото на днешния ден.

Каква е причината за трагичния им край, потресъл малкия Казанлък, никой още не може да каже. Близките и приятелите им са в шок. А след тях остава едно безутешно момиче, което никога повече няма да бъде прегърнато от мама и татко.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *