Драма в семейството на Ники Дойнов! Ето какви нещастия са се случили на баща му и брат му

В рамките на няколко години Ники Дойнов едва не загубил двама от най-ценните си хора – баща си и брат си.

Таткото на новинаря се разминал на косъм от смъртта, а драматичното събитие белязало завинаги психиката на тв водещия, който от време на време имал хипохондрични мисли и се опасявал съдбата на родителя му да не се повтори и със самия него.

Изглежда прокоба е надвиснала над мъжете в семейството. Ники още си спомнял момента, в който баща му получил тежък инфаркт и изпаднал в клинична смърт. Цяло чудо било, че лекарите успели да го върнат обратно на този свят и самите те не могли да повярват на гледката.

За втори път водещият на новините изпитал голям шок, когато научил, че брат му се е потрошил фатално и има риск да остане инвалид. Преди няколко години 27-годишният тогава Дойчин полетял в бездната над нос Калиакра и се приземил върху острите скали, където вълните едва не го повлекли към дълбините на морето. Огнеборци спуснали веднага въже, но не могли да помогнат, писа „Ретро.

На помощ е притекъл ветеранът сред местните рибари Наско Панайотов – Писиката, на когото цялото семейство още били благодарни. С лодка той превозил лекарите, които изпълзели до младежа и го шинирали на място, после с лодката го превозили до болницата и го оперирали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *