Дребните, но сигурни знаци, че той никога няма да ви обича

Повечето мъже не обичат да изразяват чувствата си (или просто не умеят) и постепенно се разкриват във връзката си. А понякога жените, надявайки се на перспективи, пренебрегват факта, че партньорът им може да не е способен да изпитва дълбока и чиста любов към тях. Ето някои едва доловими (но сигурни) признаци, които могат да показват, че вашият мъж не е готов за дълбоки чувства:

1. Самовлюбен е

Този тип мъже ценят себе си повече от всичко останало и поставят на първо място собствените си нужди и интереси. Такъв тип човек няма как да бъде джентълмен, кавалер, да постави жената до себе си на първо място. Егоизмът е основното му качество, което е в пълен разрез с очакванията на жената, тъй като влюбените мъже обикновено са внимателни и грижовни.

2. Избягва общи бъдещи планове

Ако мъжът не проявява интерес към обсъждане на общи планове за бъдещето, нито се стреми да създаде обща перспектива с вас, това може да означава липса на дълбока привързаност и желание за дългосрочна връзка. Липсата на вълнение по отношение на съвместния ви семеен живот е ясен знак, че не планира изобщо такъв.

3. Избягване на директен поглед

Влюбеният мъж обикновено е склонен да се наслаждава на външния вид на партньорката си, като внимателно разглежда чертите на лицето и изражението на очите ѝ. Ако мъжът до вас избягва директния поглед и не проявява интерес към външния ви вид, това може да означава, че няма дълбоки чувства.

4. Липса на желание да ви опознае

Във връзка, в която мъжът е истински влюбен, той се стреми да разбере половинката си възможно най-добре. Проявява интерес към малките неща, към нейните желания и стремежи. Ако вашият мъж не търси интимност, не се интересува от вас, не се задълбочава в характера и настроенията ви, не задава въпроси за вашите интереси, това е ясен знак за липса на сериозни чувства и намерения.

5. Преживяване на предишни връзки

Очевидно доказателство, че мъжът най-вероятно не ви обича, е постоянното обсъждане на бившите му връзки във ваше присъствие. Това може да означава, че той не се е освободил от миналите чувства и може би вниманието му все още е заето с предишни връзки.

6. Пренебрегване на интересите ви

В една щастлива връзка не е задължително партньорите да споделят едни и същи интереси, но влюбеният мъж ще уважава и оценява хобитата на партньора си. Ако партньорът ви открито заявява, че хобитата ви са скучни или безинтересни, това може да означава липса на дълбок интерес към вас.

Ако откривате повече от 2 от гореизброените признаци за липса на обич, съветваме ви да не си затваряте очите, а да се запитате дали наистина вашият мъж е готов за истинска любов и пълноценна връзка и дали не предпочита да остане на повърхността на връзката.obekti.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *