ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА! Санданчанката П. Кафтанова: Г. Димов се държеше грубо в полицията, не е бит

Санданчанката Павлина Кафтанова поиска думата в “Струма”, за да изрази своята гледна точка за случая с Георги Димов-Спидера, който твърди, че е бит в полицията, докато бил разпитван след подадени жалби от Павлина. В изявлението си Г. Димов твърди, че на два пъти е шамаросан от полицая Ивайло Баладжанов, и то яко, за което си е извадил медицинско свидетелство и е подал жалба в прокуратурата. Ето какво заяви П. Кафтанова:

“Познавам Георги Димов от 3 месеца, бяхме само добри познати, докато той прояви конфликтно и агресивно отношение към мен, като ме заплашва и преследва многократно, от този момент приключих всякаква комуникация с него. Конкретните проявления на поведението му съм отразила в жалбите си, тъй като имам депозирани  две жалби в полицейското управление и една в прокуратурата в Сандански. Представила съм исканите ми от органите на реда документи.

При снемането на обяснения в РУП – Сандански служителите на реда се държаха професионално, както с мен, така и с Димов.

Г. Димов се държеше грубо и арогантно, крещеше им. По същия начин се държеше и с мен в момента на обясненията в полицейския кабинет. Не отговаря на истината, че полицаите от РУП – Сандански са упражнявали физическо насилие по отношение на Димов.

Снемането на обясненията му станаха в мое присъствие и  напуснахме полицията по едно и също време. Мотивът, който ме накара да направя това изявление, е, че неподаването на такова би се възприело от многобройните читатели на в. “Струма”, че написаното от Г. Димов е истина.

От този момент нататък становището по случая е от компетентността на институциите, в частност полиция и прокуратура.

ПАВЛИНА КАФТАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *