Дръжте метлата обърната надолу, за да имате пари

След появата на прахосмукачките много домакини се отказаха от метлата в полза на иновативните устройства. Но дори най-новият почистващ робот или парочистачка не може да почисти енергийните боклуци от къщата и да привлече пари, пише retro.bg. Просто е, трябва да имате метла в къщата. За да си направите мощен амулет, който да пази семейството, е необходимо да се следват специални правила и да се отнасяте към процеса на изработване на талисмана с пълна отговорност и сериозност.

Купете метлата в понеделник, вторник или четвъртък. На отиване към магазина изхвърлете старата метла на кръстопът, благодарете ѝ за работата.

Продавачът трябва да е мъж, който продава метли от сорго. Вземете метлата, която ви харесва най-много. Не се пазарете. Просто дайте определената сума и си тръгнете. Накиснете метлата в солена вряла вода и я изсушете в хоризонтално положение.

Пожелайте си нещо и с новата метла изметете пода от левия ъгъл към центъра на стаята. Поставете талисмана на прага с дръжката надолу или я сложете в килера. Никога не почиствайте след залез-слънце. Не замитайте момчетата и момичетата, защото те няма да се оженят никога. Никога не позволявайте на гостите да почистват дома ви. Не изгаряйте старата метла у дома, а я изхвърлете. Силата на този амулет зависи от външния му вид, поддържайте метлата винаги чиста. В къщата трябва да има само една метла, която е най-добре да се замени за Нова година.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *