ДРЪЗКА КРАЖБА! Посред нощ обраха оборота от 4000 лв. на бензиностанцията край с. Усойка, задигнаха и скъпи инструменти

Задигнаха оборота от 4000 лв. на бензиностанцията на главен път Е-79 край бобошевското село Усойка и инструменти за ремонт на автомобили. Дръзката кражба е извършена в понеделник срещу вторник през нощта. Парите са били в офиса на бензиностанцията.

По време на обира е имало работник, който е обслужвал клиентите на бензиностанцията, но той съобщил пред разследващите, че не е разбрал за извършената кражба, тъй като оборотът се прибира в офиса на шефа. Не става ясно дали 4000-те лв. са били в каса, или сложени в чекмедже.

На бензиностанцията няма видеонаблюдение, въпреки че се намира насред полето, до главен път Е-79. Задигната е и скъпа техника за ремонт на автомобили. На бензиностанцията има и работилница за ремонт на автомобили.

Сигналът е подаден на тел. 112 на сутринта, след като управителят установил, че вратата на офиса му е разбита и липсват парите.

На място са пристигнали криминалисти от Дупница, които са извършили оперативно-следствени действия. Работят и по версията кражбата да е извършена от вътрешен човек или с негова помощ.

За случая е уведомена Районна прокуратура. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Вчера репортер на “Струма” отиде на място, но никой от работниците на бензиностанцията не пожела да коментира обира.

Собственик на бензиностанцията е Йордан Александров от дупнишкото село Палатово, който има транспортна фирма за превоз на товари с ТИР-ове.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *