Думите, които влюбеният мъж НИКОГА не трябва да изрича

Да си влюбен във някого на първо място означава да искаш неговото щастие! Това означава, че трябва да си изключително внимателен и деликатен, когато съществува опасност той да бъде наранен. В следващите редове ще намерите няколко много опасни неща, които, изречени от мъжа, могат да предизвикат голямо страдание за неговата партньорка…

Че семейството ви не я харесва

Да, голяма работа, важното е, че вие си я обичате. Но, уверяваме ви, подобен факт не се преглъща лесно! Коя жена не иска да бъде симпатична на роднините ви? Все пак те са вашето семейство и ако ви чака бъдеще заедно, ще бъдат част от него. Дали тя с удоволствие ще ходи на гости на родителите ви и ще успява да си разговаря нормално с тях?

Че сте флиртували с други жени

Добре, ние не падаме от небето. Наясно сме, че хвърляте по някой и друг поглед към гърдите или краката на други жени. Обаче в никакъв случай не искаме да изричате подобно признание на глас. Това мачка увереността ни, а и предизвиква огромното желание да ви го върнем тъпкано. Послушайте ни – не предизвиквайте жена! Не можете да си представите на какво е способна, за да ви натрие носа.

Че не ви харесва стила ѝ

Дали се конти по 3 часа на ден, или слага едни дънки, връзва косата на опашка и излиза, си е нейно решение! Харесва ли ви, или не, вие сте я обикнали такава. Защо ви е да я засягате на тема външен вид? Нима мислите, че вие сте като излезли от корица на мъжко списание?

Че не ви харесва с колко мъже е спала

Стига вече! Не живеем в миналия век! Жената има пълното право да прави секс с когото си реши. Изказвайки негодувание за бройката й, все едно я наричате лесна. Обидно е. Особено от устата на любимия мъж. Пък и нали се сещате, че е противно на всякаква логика да искате да спите с десетки жени, а после тази, в която се влюбите, да се окаже девствена.

Че има секси приятелки

Всякакви намеци, подмятания или директни мнения, че приятелките й хващат окото, са абсолютно, категорично забранени! В крайна сметка, ще прекарвате не малко време и с тях. Искате тя все да стои на тръни ли? Това ще я изнерви и може да развали отношенията й както с приятелка, така и с вас.

Че не харесвате някого от нейното семейство

Ето как стоят нещата. Вие може да сте заедно от години, но тя е получавала безусловна любов от тези хора, откакто се помни. Някак си няма как да приеме искреното ви признание, че някой от тях ви дразни. Помислете. Ще се виждате с тях от време на време. Какво ви пречи да се държите любезно за няколко часа? В противен случай, ще поставите момичето си в леко раздвоение. Неприятно раздвоение. Вижте, лесно е, ако всички ние осъзнаем, че има неща, които просто не се казват. Защото думите може и да се забравят, но емоциите, които са предизвикали – никога!

actualno.com

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *