Думи, от които настръхваш! Оперираният след атентата Бартра написа писмо от болницата

Испанският футболист на Борусия (Дортмунд) Марк Бартра написа трогателно писмо от болничната стая. Там той се възстановява след атентата срещу клубния автобус преди мача от Шампионската лига срещу Монако. Бартра постреада и бе приет в болница, но сподели, че вече се възстановява.

От болницата той написа писмо, в което благодари на всички за подкрепата и обяви, че повече от всякога иска да живее отново нормален живот, пише Блиц.

Ето думите, които накараха всички да се трогнат:

“Днес имах посещение в болницата, което ме направи най-щастливият човек. Те са моето всичко, причината да преодолявам препятствията, а това е най-лошото преживяване в живота ми, което не пожелавам на никой в света.

Болката, паниката и несигурността да не знаеш какво се случва и колко дълго ще продължи… Това бяха най-дългите и най-трудните 15 минути в живота ми.

Бих искал да споделя, че шокът от тези дни намалява и в същото време добавя още повече желание да живея, да се боря, да работя, да се смея, да плача, да чувствам, да обичам, да вярвам, да играя, да тренирам, за продължа да се радвам на любимите хора.

Искам да кажа едно нещо – нека всички да живеем в мир и да забравим войните.

Поглеждам китката си, която е наранена и боли, и знаете ли какво чувствам? Гордост. Гледам към нея с гордост и мисля, че въпреки всичко, което искаха да ни причинят във вторник, се размина само с това.

Благодаря на лекарите, на сестрите, физиотерапевтите и хората, които ми помагат да се възстановя. На хилядите, хилядите хора, медиите, организации, на Борусия Дортмунд и съотборниците ми, които ми дават подкрепата си.

Може да е малък жест, но ме изпълва със силата да продължа напред.

Имах нужда да напиша това и да се успокоя, и вече мисля само за това да се възстановя на 100% колкото може по-скоро. Поздравявам ви от сърце!”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *