Дупничанинът тв водещ Ники Николов празнува 45-ия си рожден ден в Сандански със семейството си и приятели

При спазване на противоепидемичните мерки дупничанинът Ники Николов, който е тв водещ и пиар, посрещна 45-ия си рожден ден в Сандански със семейството си и скъпи приятели.

„Избрах да посрещна 45-ия си рожден ден в Сандански, защото това е градът, в който имам много създадени приятелства. Града свързвам не само с фестивала „Пирин фолк”, с който се занимавам от 2005 г. професионално, но и заради водата, въздуха и по-топлото време“, сподели Ники Николов. Брат му д-р Светослав Николов, който работи в Дупница и в Благоевград, най-добрата му приятелка от Благоевград д-р Дана Джамбазка,  братята зъболекари от Сандански д-р Ивайло Димчев и д-р Стефан Димчев със съпругите си бяха сред гостите на рожденика.

„Отчитам 2020 година и като успешна в бизнес план, и тъжна в личен план, заради загубата на баща ми. Благодаря и на майка ми, която беше с нас, и на всички хора, които дори дни след рождения ми ден ми писаха и се обаждаха. Така човек се чувства още по-обичан, особено във време, в което не може да се срещаме и прегръщаме”.

Италианско шампанско и френско червено вино, брускети с чери домати, специални сачове с месо бяха част от менюто… А разкошна торта с домашен крем, шоколад и ягоди остави незабравим вкус в гостите, разкри подробности за празника си рожденикът

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *