HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дупничанин изненада съпругата си с подарък “Опел” за Дантелената им сватба

Президентът на СК “Патриот” в Дупница Кирил Чакъров сюрпризира съпругата си Ани Минкова с чисто нов “Опел” за 13-годишнината от съвместното им съжителство. След приятната изненада Ани Минкова избухна в интернет пространството: “Благодаря ти, любов моя!!! Обичам те!”.
Щастливото семейство е празнувало Дантелена сватба, заявиха просветени. След 13 години съвместен живот двамата все още плетат дантелата на любовта и трябва да я подхранват ежедневно, коментират запознати с празнуване на годишнини и допълват, че за дантелена сватба подходящ подарък била цветето момина сълза, но Кирил Чакъров предпочел да подари на любимата си кола.
Кирил Чакъров и Ани Минкова имат 5-годишен син Георги, който е копие на баща си, когато е бил на тази възраст. Гордият татко е татуирал образа на сина си на лявата гърда, да е непрекъснато до сърцето му. Той се похвали, че със съпругата му работят за второ дете, мечтаят Гошко да си има сестричка.
Кирил Чакъров е собственик на спортен клуб по кикбокс, а половинката му Ани Минкова му помага във всички дейности на клуба.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *