Дупнишката актриса от „Етажна собственост“ В. Янева събра приятели на рождения си ден

Актрисата от ДТ „Невена Коканова“ в Дупница Виктория Янева с разкошна торта и верни приятели посрещна 32-ия си рожден ден, но за майтап обърна свещите на 23. Рожденичката заложи на дрескод зелено – цвета на 2017 г.

„Много ме зарадва фактът, че всички приеха идеята ми с усмивка и ентусиазъм!“, сподели за „Струма“ чаровната актриса. Тя беше подготвила забавна томбола за приятелите си, сред които заместник-председателят на ОбС – Дупница адвокат Йонко Гергов и съпругата му Евгения, бизнесменът Леонид Хаздай и нежната му половинка – журналистката-актриса Петя Хаздай, и още около 20 гости.

Всички получиха награда от томболата, но преди това трябваше да я заслужат, като изпълнят дадена задача. Наградите бяха малки и забавни, като балон, който може да се използва за ръчен сешоар, на който пишеше: „Първо се изкъпете, надуйте балона. Освободете въздуха върху влажната коса. Повтаряйте, докато изсъхне…“. Имаше и глава кромид лук, който може да се ползва за изкуствени сълзи. Върху него пишеше: „Нарежете на ситно, ако не подейства, пипнете в очите“, и други закачки.

Виктория Янева сама украси с балони заведението, в което посрещна гостите си. Макар и в неделния ден преди работната седмица, купонът беше на макс и без задръжки.

„Станах на 32, не си крия годините, но за майтап обърнах свещите върху тортата на 23“, призна развълнувана актрисата. Дали по някаква случайност, но на рождения ден на Вики в неделя повтаряха по телевизията епизода от „Етажна собственост“, в който тя се снима преди 5 г.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *