Дупнишката Мадона Сашка Васева: Дълбокото деколте ми е помагало на много места, но в банката и магазина – не, там искат пари

Фолклегендата Сашка Васева е безспорно една от иконите на 90-те години. Певицата, известна и като Дупнишката Мадона, разказа, че мечтае да бъде щастлива, да е здрава и да й се случват само хубави неща. Сашка е горда майка и разказа, че децата са нейните учители в живота, но се надява да не допускат грешките й, иска да вървят по своя път и да не се учат от нея. 

Радва се, че има добри приятели, сред които Веселин Маринов, който й помогнал финансово, когато имала нужда, и е благодарна, че хората не я забравят, заяви тя пред “На кафе”.

Сашка сподели още, че й се иска да я канят на участия, защото нейните проблеми с очите не са се отразили на певческия й талант.

“Да не си мислят, че като съм сляпа, не мога да пея. Мога да пея!”, заяви певицата, която обаче не крие, че все още получава много любовни писма.

“Най-често са еротични, за мое съжаление. Явно моята личност изпраща такива сигнали, които аз не ги разбирам”, казва още фолклегендата и подчерта, че самата тя не е такъв човек и не дава сигнали с облеклото си. Разкрива обаче, че дълбокото й деколте помагало на много места, но в банката и магазина – не. “Там искат пари, не деколте”, споделя с усмивка певицата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *