Дупнишкият бос на „Царско село“ Ст. Манолов предупреди: Феновете на орлетата в клетката да не тормозят жените и децата

Дупнишкият бос на „Царско село“ Стойне Манолов апелира към феновете на орлетата да не правят опити да търсят места извън клетката за гостуващата агитка на неделния мач между двата отбора, за да се избегнат евентуални търкания с привържениците на домакините, сред които по-голямата част са жените и децата на футболистите. В столичния клуб не е постъпила заявка за организирано пътуване на запалянковците от Благоевград, които ще се стиковат поединично в личните си автомобили.
От „Дъбравска“ 1 се похвалиха, че бройката на футболистите без професионални договори е редуцирана до четирима, далеч под ограничителния минимум, наложен от централата. Като аматьори са картотекирани Никола Георгиев, Илиян Митрев, Аспарух Смилков и Росен Кръстев, за да се избегнат задължителните плащания на предишните им отбори, през които са минали в юношеска възраст. Контракти ще им бъдат предложени в деня, в който навършат 23 г., когато правилото отпада.
Пиринският наставник Петър Златинов призна, че не е запознат с моментното състояние на противника. „Не съм гледал първата им среща, в която победиха с 3:2 „Литекс“ в Ловеч. Наясно съм, че са фаворит срещу нас, защото разполагат с изградено ядро от миналата година, докато нашият отбор е млад и неопитен. Това не означава, че отиваме като обречени. Нямаме страх от никого, само уважение. Мисля, че много е рано да бъдат считани за фаворити „Арда“ и ЦСКА 1948. Във втора лига всеки може да бие всеки. От момчетата изисквам да се влагат в мачовете с повече желание и отговорност. Лесни мачове за нас няма да има“, коментира санданчанинът, който може да избира оптималния състав измежду всичките си налични играчи, с изключение на контузения централен защитник Евгени Тунтев. След пристигането на жълтата му карта своя дебют очаква острието Р. Кръстев.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *