Дупнишки пластичен хирург разпусна с разходка до Седемте рилски езера в компанията на съпругата и кучето

Дупнишкият хирург д-р Борис Дашков изостави за ден кабинета си, в който помпа устни на млади дами, и заедно със съпругата си Ангела Дашкова и домашния им любимец Арес излязоха на разходка високо в планината. Арес е американска порода, въпреки тромавостта си издържа 6 часа път от Паничище до Седемте рилски езера, следвайки неотлъчно стопаните си.

За крехката половинка на д-р Б. Дашков – Ангела, стигането до крайната цел Седемте рилски езера не е проблем, защото има завидна спортна фигура и издръжливост. До едно от езерата семейството си направи снимка за спомен от зареждащата разходка.

Д-р Дашков се похвали, че наскоро свещеникът на Ботевград е довел неговата красива четиринога американка за разплод при Арес. “Ще чакаме бебета от Арес. Кучето ни ще става баща”, заяви на шега, но и с вълнение хирургът.

По повод работата му като пластичен хирург той заяви: “През лятото много млади момичета на по 18 г. си сложиха силикон в устните, за да изглеждат по-добре на морето. След всичките хирургически разкрасителни интервенции напоследък еднодневната ми разходка със съпругата ми и кучето ми подейства доста релаксиращо”, похвали се докторът.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Д-р Дашков и съпругата му с Арес на Седемте рилски езера

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *