HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дупнишки шивачки отново на протест

Работничките от шивашката фирма „Абонданца“ в Дупница отново излязоха днес на протест. От месеци те не са получавали полагащото им се трудово възнаграждение от италианския бизнесмен Луиджи Каприоти. Всяка от тях има да получава около 1000-2000 лева. Шивачките имат съмнения, че италианския им работодател ще се укрие в Италия и те никога няма да си получат дължимите пари.

Както struma.bg писа, на 8 февруари т.г. бизнесменът обеща пред Мая Манолова да изготви план-график за изплащане на възнагражденията на четири транша, като първият ще започне на 10 март,  вторият – на 10 април, третият – 10 май, а последният ще бъде на 10 юни т.г., но това така и не се случи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. един дякон

    Хора, от вълци милост няма! И освободители няма! Най-верното гласуване при затворена система е С КРАКАТА НА ПЛОЩАДА – не за нов „овчар”, а за ПЪЛЕН КОНТРОЛ на населението /тогава ще станат граждани/ във всички власти с най-силни права + пълна отговорност (не ГА-А-рджиковска – за година назад) – на всичко о`правлявало до сега. НЕ лъже-протести, не лъже-референдуми, не лъже-обществени съвети, лъже-избори! Не ранобудни бози и реване “на парче”. По румънския начин! http://www.directdemocracy21c.eu/edname4ta/FILES/kak.htm НЕ ЗА ЕДНА ОСТАВКА, не за нова патица (НЕ Е алтернатива)! За ПЪЛЕН КОНТРОЛ на гражданите в цялото държавно управление с всички възможни най-силни права! По-малко не стига в блато с крокодили.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *