Дъбравски червен домат оглави Топ 10 на Фънки в категория „универсално мезе“

Благоевградският стоматолог Иво Боришев стана личен гид на Фънки из дъбравските плодни градини /на снимките/, където комшийките му отглеждат всякакви благини, но най-вече домати. Градинският тур се наложи след автореклама от страна на Боришев-Джус, че в благоевградското с. Дъбрава, където в петък и събота се проведе поредното издание на Дъбрава рок фестивал, растат най-вкусните на света домати.

Заинтригуван от суперлативите, Фънки, който участваше с бандата си във феста, сам пожела да види това чудо на природата – дъбравски червен домат, за да прецени до каква степен става за мезе. За да е максимално точен в преценката си, музикантът опита на крак няколко домата, а дадената от него оценка „Брей!“ е 100-процентов еквивалент на „превъзходно“.

За втората част от заданието – приготвянето на мезе от дъбравски домати, аналите на феста упорито мълчат, но вчера Джус цял ден бе с изключен телефон, което е доказателство, че замезването е продължило дълго и вероятно е получило висока оценка от бандата на Фънки.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *