HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

Дъждът пощади абитуриентите от Сатовча, дефилираха под буреносните облаци

Обилният дъжд, който се изля над Сатовча в сряда вечерта, не помрачи празничното настроение на абитуриентите от средното училище „Свети свети Кирил и Методий“. Те отбелязаха завършването на средното си образование със стилно дефиле по центъра на селото и дълги хора на площада.

Изненадата на вечерта бе дванадесетокласничката Шанай Топчиева, която излезе не с един, а с двама кавалери. Единият от тях бе братовчед й Джамал, а другият – съученикът Еркан Давидов. Шанай бе избрала за празника тъмносиня дълга рокля.

Стил и класа показа и Емел Еминова, която бе заложила на светлозелена рокля. Тя премина през централната улица на общинския център под ръка с кавалера си Нуртен.

Очите на присъстващите събраха Емилия Балджиева от Плетена и нейният кавалер Боян. Дамата беше облякла красива рокля с рози, а Боян бе избрал елегантен черен костюм с бяла риза и черна папийонка.

ЕРОЛ ЕМИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Anxious

    Жалко подобие на журналист, по-скоро махленски драскач, си Ерол! Само тези от абитуриентите познаваш и само за тях пишеш, тъй като са твои съСеляни! Всички бяха прекрасни! А ,,Струма ” като медия, ако уважава себе си, не би позволила изобщо да се публикуват такива махленски статии.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *