HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дългогодишната учителка по музика Св. Копанарова е новият шеф на ОДЗ „Радост” в Разлог, ще ръководи и 13-те му филиала

Светла Копанарова е новият директор на ОДЗ „Радост“ – Разлог. Тя зае мястото на досегашната шефка Анка Попадиина, която се пенсионира. Заповедта за назначението на Светла Копанарова е с дата 01.06.2017 година и от вчера тя вече е на новото си работно място. Тя ще ръководи ОДЗ „Радост“ и 13-те му филиала до провеждането на конкурс за избор на нов директор.

Светла Копанарова работи в сферата на образованието от 30 години, има две специалности – детски учител и учител по музика. Целия си педагогически стаж е натрупала в родния си град Разлог, като в последните 20 години е учител по музика в детските градини. Любопитен е фактът, че новата директорка е последният, останал свирещ учител в детските градини в общината. Копанарова свири перфектно на акордеон и е неизменна част от всеки празник на малчуганите. Пеенето винаги е било мечтата й. Занимава се с музика от дете. Тя е ръководител на създадената съвсем скоро детска фолклорна група към НЧ „15. IX.1903-1909 г.“ – Разлог.

„Винаги съм мечтала  да се занимавам с деца и посветих целия си живот на това. Искам да помогна за отглеждането и възпитанието им по начин, по който това да е добре както за тях, така и за родителите. И занапред ще продължа да работя и ще дам всичко от себе си това да се случи и да успеем да постигнем възможно най-добрия синхрон.  Надявам се дори да успеем да подобрим като цяло нещата в детските градини”, каза новият директор.

Светла Копанарова е известна сред съгражданите си и с бащиното си име Околска. Тя е част от трио Околски – майка и дъщери, а появата им на сцената и техните изпълнения винаги са вълнували почитателите на народната музика. Имат редица участия на престижни фестивали в цялата страна.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *