Дългогодишни директори на две гимназии в Разлог се пенсионираха

Пенсионират се двама от дългогодишните директори – Емилия Йорданова от ПГ по транспорт – Разлог и инж. Иван Аврамов – директор на ПГ по МСС, гр. Разлог. По време на днешната работна среща с директорите, кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев, приветства и връчи почетни грамоти и плакети.

„Благодаря Ви за високият професионализъм, за създаването на условия, в които се стимулират както професионалното израстване на педагозите, така и творческите способности, за всеотдайността през годините. Със вашият неуморен труд през всичките си години като учители и директори, Вие успяхте да възпитате много отговорни, добри и признателни вече пораснали успешни хора.“ – заяви инж. Герчев.

На срещата присъстваше зам. кметът по социални дейности,който също благодари от свое име и от името на общината за цялостния принос в развитието образованието.

Директорите изказаха своята признателност за вниманието и споделиха, че когато човек живее с работата си, годините минават неусетно, но най-важното постигнатото да остава и да има приемственост.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *