Дългоочакваният момент настъпи! Награждават любимия учител и любимото училище на 2019 г. в конкурса на в. “Струма”

Започна официалната церемония по награждаването на любимия учител и любимото училище на 2019 г. в конкурса на в. „Струма”, който се организира за седма поредна година.

Бляскавата церемония се провежда в изисканата обстановка на „Ларго мол” в Благоевград в присъствието на учители, ученици, официални гости и граждани.

За кетъринга на стилното тържество се погрижиха талантливите ученици от ПГТЛП “Гоце Делчев” – Благоевград, които демонстрираха изключителен професионализъм.

Тази година конкурсът на вестник „Струма” има специална благотворителна мисия в помощ на 14-годишния Теодор Велинов, който е възпитаник на ОУ „Даскал Димитри” гр. Кюстендил. Теди страда от коварна болест, за чието лечение са необходими средства, непосилни за семйството му. В момента той е в Германия, където приключва пореден курс химиотерапия. В подкрепа на Теди децата от Центъра за личностно и творческо развитие – Благоевград ще организират изложба-базар на свои творби. Кметът на Благоевград инж. Румен Томов бе сред първите, включили се в благотворителната инициатива в помощ на Теодор Велинов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *