Дърво падна и помля джипа на известната петричка златарка В. Начева-Чечи

Изсъхнало дърво падна и помля покрива на джипа на петричката златарка Величка Начева-Чечи. Нелепият инцидент станал на оживената търговска улица в Петрич.

Начева паркирала джипа си над ателието си, в близост до градския площад. Там тя ползвала платено паркомясто, за което имала издаден талон от община Петрич. Заради ремонтни работи преместила колата си в началото на кооперативния пазар, където навремето имаше вестникарска будка и павилион за продажба на закуски. В момента, в който слязла от джипа си, едно от старите дървета се сгромолясало върху покрива му.

„Едва се прибрах до офиса от стреса, който изживях. Дървото смля покрива на колата ми, но за мой късмет не пострадах аз“, разказа златарката.

Вчера колата й бе вдигната на ремонт. Величка Начева-Чечи още е в шок от преживяното и пита, ако не е бил джипът й, а през мястото е преминавало дете или друг жител на града и дървото е паднало върху тях, кой ще носи тогава отговорност за инцидента?

„За късмет по това време там нямаше пешеходци, но ако минаваха деца, какво ли щеше да се случи”, заяви В. Начева, която бе още в шок от преживяното.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *