Дъщерята на адвокат Иво Стефанов – Станислава, № 1 на националната олимпиада, готви се за бала

Дъщерята на петричкия адвокат и общински съветник Иво Стефанов – Станислава, се класира на първо място на националната олимпиада по български език и литература. Тя се представи отлично на теста и интерпретативното съчинение на тема „Памет и устои“, посветено на поезията на Никола Вапцаров, и стигна на финала заедно с още четирима лауреати.

Станислава Стефанова е ученичка в 12 „б” клас на петричката гимназия „Пейо Яворов“ и получи адмирации за изключителното си представяне от училищното ръководство.

„Едно прекрасно момиче доказа на най-високото образователно ниво, че трудът винаги се възнаграждава! Само възхищение и искрена радост можем да изразим за успеха на Станислава! В историята на гимназията тя записа най-голямото постижение в юбилейната година, когато отбелязваме 100 години от основаването на нашето училище“, написаха на училищния сайт с гордост нейните преподаватели.

„Успеха дължа на моята учителка по литература Здравка Трайкова, която ми даде най-добрата подготовка“, призна вчера Станислава Стефанова, която беше дошла в Благоевград, за да пробва роклята за абитуриентския си бал.

Също като кака си Александра, тя ще кандидатства право в Софийския университет.  

БЕТИНА ГЕОРГИЕВААдвокат Иво Стефанов със съпругата и двете си дъщериКоментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *