Дъщерята на Брендо – продуцентка в Би Ти Ви

Голямата дъщеря на спрягания за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо работи като продуцент в Би Ти Ви, научи „Ретро“. Александра е ангажирана в продукцията „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където е натоварена с редица ангажименти и отговаря за всичко, което се случва по време на снимки на терен.

Това е първата официална работа на щерката на Брендо, която завърши журналистика в Лондон, а след това се пробва в модния бранш. След като не прокопса в тези среди, замина да кара стажове в американски медии. Дали е попаднала в Би Ти Ви чрез конкурс, не е ясно, но заплатата, която получавала, възлизала на няколко хиляди лева. Парите обаче не били от значение за амбициозната девойка, която от дете води холивудски стандарт на живот.

До месец се очаква за пореден път Александра да шашне родния хайлайф с пищно сватбено тържество, което подготвя. Припомняме, че през лятото на миналата 2019 година тя се сгоди на тузарския гръцки остров Миконос, който е притегателна точка за всички милионери по света. Преди дни пък се разбра, че Алекс вече е раздала поканите на гостите, но датата на сватбата все още не е ясна. Голямата мистерия е дали нейният баща Евелин Банев-Брендо, който продължава да бъде издирван с червена бюлетина от Интерпол, ще я отведе лично до олтара и дали изобщо ще присъства на най-щастливия миг в живота на дъщеря си.

Щастието на бъдещата булка и щерка на Евелин Банев не е съвсем пълно, защото от няколко години по искане на КПКОНПИ са запорирани десетки сметки на фамилията с авоари за 22 милиона лева. По делото наред с изчезналия ѝ баща Брендо са погнати уж бившата му жена Моника Добринова, доведеният му брат Симо Карайчев и щерката Александра. По-малката ѝ сестра Лара, която преди време бе отвлечена, е пожалена като непълнолетна. Малката дъщеря на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен приятел, с когото обикалят романтични кътчета по света, като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе, и се хвалят в социалните мрежи. Лара също не крие, че иска да последва примера на сестра си и също да мине под венчилото.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *