Дъщерята на Глория празнува рожден ден в Гърция

Какво по-хубаво от това да си на 23 г., да имаш успешна кариера, да си заобиколен от приятели и да се разбираш повече от прекрасно със семейството си?

Вероятно именно такава е равносметката на певицата Симона Загорова, която навърши 23 години в началото на седмицата, пише Дарик. Талантливата Симона, която тръгна по стъпките на майка си, празнува с приятели в Гърция.
Празникът беше отбелязан подобаващо в гръцкото градче Неа Перамос в компанията на приятели. Сред гостите бяха и майка ѝ, поп-фолк певицата Глория, както и гримьорът Мис Бони.
Изборът на дестинация за рождения ден не бива да ни изненадва, тъй като през по-голямата част от лятото и Глория, и Симона Загорова събираха слънчев тен именно в съседна Гърция.


“Пожелавай си, дерзай и сбъдвай всяко свое желание, защото съдбата обича смелите! Честит 23 -ти рожден ден мила Мони”, пожелава ѝ Глория.

Под това пожелание пише и колежката на Глория, Емилия. Много здраве,силна любов, неизмерно щастие и много, много музика, пожелава тя на Симона.

Самата Симона Загорова наскоро “започна” на чисто в Instagram, тъй като профилът ѝ неколкократно стана жертва на хакери.

Въпреки това календарът ѝ е пълен с участия, а преди 2 месеца записа и песен с Гъмзата.


Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *