Дъщерята на Митьо Очите-Станислава изчезна, отмени сватбата си

Голямата дъщеря на Димитър Желязков-Митьо Очите Станислава се покри след арестите на бандата на баща си в Несебър миналата седмица. Никой в града и региона не знаел къде е наследницата на боса, която върти голяма част от бизнеса му и му помага в делата му в последните години. Дори роднини и близки не можели да открият щерката на Желязков, както и годеника му Велислав, разкриха пред ПИК хора от града.

Този месец 25-годишната Станислава трябвало да се омъжи за любимия му пред погледа на татко си и новата му изгора Рената Николова. Сватбата обаче била отменена след акцията и роднините уведомени от семейството на младоженеца.

Хора от града дори разкриват, че Станислава била бременна и вероятно затова е бързала с церемонията, но арестите осуетили плановете й. Очакваното бебе е и вероятната причина дъщерята на боса да бъде скрита от медийното и хорско влияние и да изчезне от Несебър и Кошарица, където е палата на семейството.

Щерката на Желязков има не по-малко страховит имидж от този на татко си. Още преди две години тя имаше сериозни проблеми с властите и задържана в полицейското управление в Несебър за 24 часа заедно с приятеля й Велислав, за да дават обяснения за дейността на таксиметровите фирми, с които е свързана.

Именно тя е човекът, който движи бизнеса, разказват хора от обкръжението на семейството на Желязков. Станислава израснала като дете на татко и от ученичка се движела с охрана,дори в училище. С помощта на гардовете на своя баща се е опитвала да налага страхопочитание у своите съученици, скачала и на момичета и на момчета, режела коси.

15-годишна се хвали в социалните мрежи с мобилен телефон за над 15 000 лева – модел на “Верту” с розова кожа на гърба. Към днешна дата кара най-нов модел “Мерцедес G-класа”, който е по-познат като джипа на мутрите. Той е със затъмнени стъкла, управлява се само от нея и често може да бъде засечен по улиците на Слънчев бряг. Моделът е сред най-скъпите от марката и е много рядко срещан в България в този си вариант. Същият автомобил стоеше в продължение на няколко дни на забранено за паркиране място пред болницата в Бургас и никой не го отстрани принудително.

Самата Станислава е направила през последните години подобрения по себе си, като е поставила хиалуронова киселина в устните си и е удължила изкуствено косата си.

Агресията на Желязкова си проличава и в репортажите от болницата веднага след прострелването на баща й в ресторант „Фор ю”. Тя нападна репортерите с викове и заплахи за саморазправа, пише “Пик”.

Станислава е рожба от първия брак на Желязков с Таня и се ражда, когато той е едва на 22 години. Детето губи майка си, когато е на 7 години при зверски обстоятелства. Таня Желязкова бе една от трите жертви в зверския атентат от 9 ноември 2001 г. Тя излиза от дома си на ул. “Отец Паисий” заедно с брат си Славчо и гарда Николай Бъчваров, когато е взривена бомба, заложена в стара жигула, оставена до входа им. Според разследващите взривът е за Очите, но убива жена му.

Полицейските акции, които сега осуетиха сватбата й, белязват живота й. Когато е на 13 бургаската полиция реализира прословутия удар срещу наркопирамидата на Димитър Желязков. Баща ѝ и още 15 души са задържани на 2 април 2007 г. Той и преди това е влизал зад решетките, но за по-кратки периоди. Тогава присъдата бе 4 г. и 11 месеца, а след това е увеличена с още година. Желязков остава зад решетките до 2012 г. На практика цялото тийнейджърство на голямата дъщеря минава без баща и без майка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *