Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита взриви скандал! Дават я на съд?!

Том Прайс „ Изпратиха ми песента на Сузанита и чух продукцията, която направих през 91-ва година и песента, която изпълнителят пее. Това са две нарушения на авторски права.

Разбрах, че се пеят много нецензурни думи и съдържанието на песента на Сузанита е силно сексуално, което е недопустимо. Това е дълбоко религиозна песен, с много смисъл. Ще помоля да свалят записа от youtube и ако са изкарали пари от него, да го преведат по сметка с благотворителна цел. В противен случай ще ги дадем веднага на съд”.

Това каза световният продуцент Том Прайс пред bTV по повод скандалната песен на щерката на Орхан Мурад – Сузанита.

„Сузанита и приятелчетата и са взели два такта, а не цяла песен. Никой не иска да чуе текста на тази песен. Няма нищо лошо в това, което са направили. Когато е станало на въпрос, Сузи и приятелите и са писали на автора и са му казали, че са едни тийнейджъри, които са направили песен на неговия трак. Той се е зарадвал, че популяризират семпъла му. Семплите, които са взели струват по 20 долара и по всички закони за авторски права това се нарича „взаимстване“, а не плагиатство. Тя не е спечелила нищо от този клип. Това не става толкова лесно.”.

Това каза бащата на Сузанита Орхан Мурад, който смята, че световният продуцент няма никакво право да си търси правата, защото дъщеря му никъде не е сбъркала. Той добави, че поема кариерата й в свои ръце и от тук нататък всичко ще се случва на професионално ниво.

„Правя го защото ми е готино. Авторът на инструментала се казва Бис. Не мога да ви кажа кой е той, но аз се свързах с него. Имаме позволение. Под песента сме написали чии е инструментала, а аз имам контакт с него и ще покажа снимки, че съм си писала с него и единственото му желание беше да напишем, че той е автора”, защити се Сузанита.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *