Дъщерята на петричкия адвокат Иво Стефанов – Стейси, грейна на бала с ретро тоалет, дълго цигаре и млад офицер под ръка

Различна, загадъчна, ретро и много красива – такава изгря на бала си дъщерята на петричкия адвокат и общински съветник Иво Стефанов – Станислава. Стейси дефилира заедно със съучениците си от гимназия „Пейо Яворов” и с лекота привлече погледите на всичките си съграждани заради шикозния външен вид, решен в стил началото на 20-и век, както и поради военната униформа на кавалера си – възпитаника на ВВУ Владимир Тасков, който също е от Петрич.

Двамата се забавляваха истински на бала, освободени от неизменния стрес, съпътстващ първата бална рокля с неудобни токчета на абитуриентките и официалния костюм на кавалерите им – точно преди 3 г. Стейси и Влади пак бяха абитуриенти, този път на неговия бал.

За да е всичко в стила, избран от красавицата, половината от фотографиите бяха заръчни черно-бели, а за тях Стейси разполагаше дори с дълго цигаре.

Станислава Стефанова вече е с единия крак в Софийския университет, където ще учи право, също както баща си и кака си Александра. Като носител на 1-ва награда на тазгодишната национална олимпиада по български език и литература, Стейси вече е с призната отлична оценка по български при кандидатстването в СУ, остава й само да прегледа по диагонал учебния материал по история, за да си доизкара спокойно лятната ваканция.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *