Топ теми

Дъщерята на разпопен дупнишки свещеник заловена да шофира с 1.34 промила алкохол

Дъщерята на бившия свещеник от Дупница Методи Кръстев – 25-г. Ана-Мария Кръстева, предизвика леко ПТП в Дупница, а дрегерът отчете 1,34 промила алкохол в издишания въздух.

Ана-Мария Кръстева пътувала с личния си автомобил по ул. “Патриарх Евтимий” в посока жк “Бистрица” в Дупница и засякла автомобил, движещ се в отсрещното платно в посока центъра. За късмет няма ранени в ПТП-то, но има огънати ламарини и по двата автомобила.

На място са пристигнали пътни полицаи, които извършили оглед на катастрофата, тествали са и двамата шофьори за алкохол. Тестът на Ана-Мария Кръстева отчел 1,34 промила алкохол в издишания въздух. Пробата на водача на другия автомобил е отрицателна. За случая е уведомена Районна прокуратура – Дупница.

Името на попската щерка нашумя през 2015 г., когато тя и две нейни приятелки пребиха момиче пред очите на минувачи по улица в Дупница заради писания във Фейсбук.

Бащата на Ана-Мария Кръстева беше разпопен преди повече от 10 години за финансови злоупотреби от храма в Гробищен парк – Дупница. След като свали расото, той работи известно време като охранител в София, но напусна и започна работа като таксиметров шофьор в Благоевград.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *