HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дъщерята на Тед Кочеф стана радомирска снаха, свекървата – областната лидерка на КНСБ – Перник Н. Ангелова,  посрещна младоженците с пита и мед

Дъщерята на световноизвестният режисьор Тед Кочеф – Александра, стана радомирска снаха. Навръх Голяма Богородица в Античния театър в Пловдив пред 150 гости се е състоял ритуалът. Младоженците са били облечени в тракийски народни носии, а свекървата Наташа Ангелова ги посрещнала по българската традиция с пита и мед. Церемонията се е състояла между 18.00 и 19,30 ч., като за наемане на Античния театър Тед Кочеф платил 1200 лева.

Музиканти, певци и танцьори забавлявали сватбарите, които били от различни националности. Домакините помолили присъстващите да не правят снимки. Единствено телевизионна камера и дрон “запечатали” тържеството. Александра е от втория брак на Тед Кочеф, майка й е китайка.  Александра е завършила социология, но се занимава с кино като режисьор и продуцент. Има трима братя и една сестра.

Милен Ангелов е син на областната координаторка на КНСБ в Перник Наташа Ангелова, която е радомирка. Баща му Николай Ангелов е от Пловдив, идва в Радомир и работи в Заводите за тежко машиностроене. Милен е роден в Радомир, завършва Всерусийския държавен институт по кинематография в Москва. Дипломната му работа  е филм по разказа на Йордан Йовков „По жицата“, заснет през септември 2010 година в Пернишко, а ролята на Моканина изпълнява Джоко Росич. По-късно заминава за САЩ да снима филм за Тед Кочеф и в Лос Анджелис и се запознава с Александра. Миналата година Милен Ангелов участва във фестивала на българския игрален филм „Златната роза“ с филма „Бръбазък“, на който е и сценарист.

Свекървата Наташа Ангелова е завършила Техникума по електротехника, работи в Младежкия дом в Радомир, откъдето е изпратена да учи в Международния културен институт в Ленинград /сега Санкт Петербург/, а след завършването му първоначално работи в Профсъюзния дом в Радомир, след което и в синдиката КНСБ, като в момента е областен координатор. Тя има и по-малка от Милен дъщеря Лора, която работи в България.

На сватбата в Античния театър в Пловдив двете майки се просълзили от вълнение, когато младоженците се появили в тракийски носии и се хванали на хорото.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *