Дъщерята на убитата Виктория е румънска гражданка! Детето има само две имена

Седемгодишната дъщеря на убитата Виктория от бившия й мъж Свилен Максимов има само две имена – София Максимова. Детето е родено в Румъния, заради което има и румънско гражданство, пише „Пик“, позовавайки се на  документи, свързани със семейството.

Припомняме, че  убитата административна директорка на русенската телевизия TVN и съпругът й,който пък е бивш собственик на телевизията, са разведени, а бракът им е просъществувал само две години – от юни 2016 до юли 2018 г. Четири години по-рано се родила дъщеря им София. Очевидно детето се е появило на бял свят в болница отвъд Дунава и е получило румънско гражданство – факт, който е доста озадачаващ с оглед на това, че и двамата и родители са българи.

Сватбата на Виктория, която тогава е на 28 години, и Свилен е щастлива и красива. Нищо не предвещава развода и последвалото жестоко убийство на красивата булка. А бракът рухнал заради увлечение на съпруга по варненска манекенка, твърдят местни, запознати със семейните истории. Двамат имат доста голяма разлика във възрастта – цели 13 години, и двамата са зодия Лъв. Тя е родена на 19 август, а той на 4.

След раздялата, която е лесно разрешена, благодарение на предварително подписания брачен договор, Свилен и Виктория си делят придобитото съвместно имущество, което се свежда само до къща, построена върху парцел на Маринова. Според съдебното решение къщата в близко до Русе село остава за Маринова, а съпругът й се отказва от учреденото му вещно право на ползване. Родителските права върху детето също остават за майката. Бащата има право да го вижда по два уикенда в месеца, както и по празниците и ваканциите по споразумение между двамата родители. Свилен е осъден да превежда всеки месец издръжка от 500 лева за детето по сметка на майката.

За убийството на младата жена е задържан за разпит румънец с украинско гражданство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *