HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дъщеря на известен сандански финансист се омъжи за ученическата си любов, заминава на меден месец в Турция

Тежка македонска сватба вдигна на дъщеря си Борислава Вакъвчиева бившият икономически директор на някогашния Комбинат за радио- и електронна апаратура Веселин Вакъвчиев. Над 200 гости бяха на сватбеното тържество на Борислава и Спас Николов, след близо четиригодишно приятелство двамата сключиха църковен и граждански брак. На младото семейство кумуваха София и Николай Воденови, собственици на автосервиз в Сандански.
Младоженците се запознават още през първата година на гимназиалното си обучение в Сандански и до завършването на средното си образование са щастлива двойка. Двамата казаха заветното “да” в присъствието на родителите си – бащата и майката на Борислава – Веселин и Елена Вакъвчиеви, и родителите на младоженеца Спас – Димитър и Виолета Николови. Бащата на булката поведе първото хоро и бе неуморен по време на сватбеното тържество.
Адвокат Георги Цветанов и съпругата му Цветанка бяха сред известните гости на сватбата. Веселието и наздравиците продължиха до ранни зори. Небето над Сандански бе озарено в многоцветна заря в чест на Борислава и Спас.
След сватбения ритуал младоженците заминават на меден месец за десет дни в Турция.
ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *