Дясната ръка на Васил Божков – Цв. Найденов, разширява базите си в Сандански въпреки недоволството на местната управа

Дясната ръка на Васил Божков и шеф на най-големия български оператор за спортни залози и игри онлайн Efbet Цветомир Найденов започва разширяване на игралната си зала с букмейкърски пункт в центъра на Сандански. Фирмата „Галиция” ООД, в която той е съдружник заедно с брат си Боян и баща им Стефан, планира за целта помещение от 43.27 кв.м, което все още се води магазин. В него ще се обособят игрална зала със светла площ 31.50 кв.м, оборудвана с 10 броя игрални автомата, и склад от 4.48 кв.м, достъпен както от залата, така и с осигурен директен достъп отвън.
Само преди 2 г. Общинският съвет отхвърли с 24 гласа “за” и 3 “въздържал се” искането на Efbet в Сандански да бъдат поставени 150 рекламни знамена и 3 билборда. Предложението на бранда бе да плаща по 5000 лева месечно в продължение на 5 години, като сумите се използват за финансиране на ОФК “Вихрен”, което е запазена марка при рекламните му кампании. Кметът Кирил Котев обаче изрази притеснение относно това как гражданите ще приемат появата на рекламните знамена и билбордове, а общинският съветник от ПП ГЕРБ Георги Георгиев се прочу с репликата си “В Сандански искам знамена на България и ЕС, не на Efbet!”. Въпреки това обаче хазартният бос, видимо без много шумотевица, разширява бизнеса си в Сандански и инвестиционното му намерение вече получи одобрението на Регионалната инспекция по околната среда в Благоевград.

Не е тайна, че зад бранда стои В. Божков, а Цветомир Найденов управлява най-важните му фирми, свързани с хазартната дейност. Специално марката Efbet се слави с помощта си за българския спорт.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *