Д-р Атанас Камбитов присъства на откриване на нова детска площадка в Благоевград

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград, присъства на откриването на нова детска площадка в Благоевград. Тя се намира в пространството между улиците „Хилендар” и „Александър Стамболийски”, до сладкарница „Горска поляна”. Площадката е изградена с финансовата подкрепа на ЧЕЗ. За откриването в Благоевград пристигнаха Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България и Димчо Станев, изпълнителен директор и „ЧЕЗ Електро България“ АД.

 „Скъпи приятели, добре дошли в красивия Благоевград, ние всички полагаме усилия той да става все по-красив. Благодаря Ви за инициативата! ЧЕЗ не е просто компания, не е просто бизнес, дружеството има не само икономическа, но и социална роля. И тази площадка е едно доказателство за това”, каза д-р Атанас Камбитов.

ЧЕЗ избира да финансира частично изграждането на детската площадка, заради това, че Благоевград е водеща община в използването на електронни фактури.

„Социалната отговорност е наша мисия, вече 15 години сме в България и имаме повече от 120 инициативи в различни области – здравеопазване, по-добра градска среда, опазване на природата.”, сподели Карел Крал.

Димчо Станев уточни, че инициативата „Моята електронна фактура” е част от програмата на дружеството за корпоративна и социална отговорност. „Радваме се, че в Благоевград 35 000 наши абонати се възползват от удобството и помагат на природата по този начин. В резултат на това днес сме тук, направихме тази площадка за бъдещето на града. Поставихме и информационна табела със съвети и любопитни факти за дърветата, целта ни е децата да пораснат като отговорни и социални хора”, каза Димчо Станев. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *