Д-р Грънчарова от „Откраднат живот“ с 2 развода

Не по-малко драматични любовни сюжети е преживяла в личния си живот актрисата Гергана Стоянова, която зрителите познават като д-р Поли Грънчарова от „Откраднат живот“. В биографията си звездата от сериала е записала два скандални развода, любовни триъгълници и изневери.

Първият съпруг на 47-годишната актриса е нейният колега в професията Мариан Маринов. Той е известен като „гласа на Би Ти Ви“ и се изявява предимно в озвучаването. С Гергана имат обща дъщеря, а до краха на брака им се стигнало, защото се оженили твърде млади, семейният живот много я променил и тя инициирала раздялата им. Бързо след това актрисата попаднала в плена на оператора Венелин Георгиев, с когото пък са родители на син. Драмата в семейството им дошла, защото Венко изоставил актрисата и тв водеща заради ангелогласната певица Деси Добрева. Бракоразводното дело на екранната д-р Грънчарова с втория ѝ съпруг не минало гладко. Те имали неразбирателства по отношение на подялбата на имуществото и общите си пари, а с това всеки да си получи заслуженото се занимал съдът.

В крайна сметка и двете си деца от двама различни мъже Гергана отгледала почти сама. Дъщеря си Яна, която в момента е на 17 години, изпратила да учи в Англия още когато била едва 6. клас. Синът ѝ Боян в момента живее заедно с нея и вече е на 12 години. Актрисата споделя, че противно на очакванията, не е най-големият ѝ фен. Въпреки че му била майка, не ѝ спестявал критиките и винаги забелязвал, когато на екрана се усмихвала фалшиво.

В продукцията тя попаднала след кастинг, за който я информирала нейната кръвна врагиня на екрана – актрисата Ралица Паскалева, която играе д-р Стилянова. „Много колеги, талантливи актьори не могат да се представят добре на кастинг, самата аз непрекъснато съм се явявала на кастинги за последните 20 години, но не съм била готова, абсолютно съм убедена. Мен ме одобриха 4 дни преди снимките да започнат. Победа си е! Страхотно се чувствам!”, коментира участието си в сериала екранната анестезиоложка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *