Д-р Мустафова и любимият й Ербил си казаха „да” пред 400 сватбари, полетяха с парапланер от високия 1800 м връх Бабадаг

Лекарката в Благоевград д-р Мюбера Мустафова каза заветното „да“ на любимия си Ербил Черин на сватбено тържество, след което двамата полетяха с парапланер от 1800 м надморска височина от връх Бабадаг в Турция.

„Двамата решихме да увековечим сключването на брак с уникално преживяване, наистина полетът с парапланер над залива Фетие на Средиземно море е неописуемо с думи преживяване. Това е вълшебство, изпълнено с много адреналин, след като излетиш, пред теб се открива неописуема гледка, необятна кристална синьозелена шир, величествени бели върхове, зъбери и наситено зелени гори… Залезът е различен отгоре, заслужава си да преодолееш страха, смелите летят високо, а и гледката е голямо удоволствие и красота. И все пак най-хубавото място на света е там, където някой те обича”, разказа с вълнение д-р Мустафова.

Тя допълни, че с любимия й Ербил решили меденият им месец да бъде в курортния град Фетие, който е в Югозападна Турция и е Меката на парапланеризма. „Ербил показа любовта си с послание, че отсега до края на живота му жената до него съм аз”, сподели с вълнение щастливата младоженка.

Сватбата на двамата бе в родния град на булката Гоце Делчев, където се събраха над 400 гости от цялата страна и чужбина. Д-р Габриела Друмева от Сливен, която е приятелка на булката от студентските години, и Айгун Черин, брат на младоженеца, положили подписите си като свидетели на важното събитие. Сватбарите били посрещнати от родителите на д-р Мустафова – Ирхан и Сайме Мустафови. Сред гостите на сватбеното тържество имало колеги на д-р Мустафова от МБАЛ – Благоевград, където в момента тя специализира акушерство и гинекология и дава дежурства в спешно отделение. Директорът на Спешна помощ в Пиринско д-р Красимир Михайлов също уважил сватбеното тържество и присъствал заедно със съпругата си д-р Райна Калпазанова. Гостите от Благоевград пожелали на младото семейство здраве и безгрижен съвместен живот, изпълнен с още много красиви преживявания.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *