Д-р Пл. Соколов заподозря схема на ГЕРБ: Явно изчакваха човекът да вземе диплом, ако д-р Никулчин се яви на конкурса за шеф на общинската болница, ще му пиша двойка

Д-р Пламен Соколов заподозря политическа схема на ГЕРБ с датата за определяне на комисия за провеждане на конкурс за управител на общинската болница, която бе гласувана на вчерашното заседание на ОбС – Дупница. „Защо чак сега се определя комисия за конкурс, след като от януари месец болницата е без управител”, заяви от микрофона д-р Соколов и допълни: „Подозирам, че се е изчаквал човекът, който е определен за този пост, да вземе диплом по здравен мениджмънт и едва тогава да се обяви конкурс”, заяви той.

Соколов беше избран за член на конкурсната комисия и се закани, че ако д-р Йордан Никулчин се яви на конкурса, ще му пише двойка. За председател на комисията за конкурса, който ще се проведе през септември, беше определен представител на РЗИ в Кюстендил, тъй като това е задължително условие.

Както “Струма” писа, за поста се спряга името на д-р Йордан Никулчин, който в момента е зам. директор на болницата по здравната част. Той напусна Общински съвет, в който влезе от квотата на ГЕРБ. Записа се на курс по “Здравен мениджмънт” и го завърши преди около месец, което му дава възможност да се яви на конкурса през месец септември.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. БМ

    И,защо така злобно г-н Соколов?Д-р Никулчин е млад,напорист,амбициозен!Лежах в отделението 5 дни, доктора беше там и ден и нощ.Чакали го да вземе диплом,ами да го чакат,колко народ се пробва и нищо не става!Бил от ГЕРБ.Стига с тия политически страсти,разсипахте държавата.Обичайте се бе хора,не вървим на добре!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *