Евродепутатите затвориха петицията срещу АМ “Струма”, провал за Радан Кънев

Комисията по петициите в Европейския парламент затвори петицията срещу изграждането на АМ „Струма“ в района на Кресна. „Мнозинството беше за затварянето на петицията“, каза евродепутатът Емил Радев пред NOVA.

Зад петицията стояха “Зелените”, ДСБ и “Да, България” от коалицията “Демократична България”. Тя е внесена в ЕП още през 2018 година, но наскоро е придвижена лично от Радан Кънев.

Сега пътната отсечка е сред най-смъртоносните в страната. Освен това държавата ни ще трябва да връща 2 милиарда лева на Брюксел заради закъснението на строежа на магистралата, която е част от Паневропейския транспортен коридор номер 4, свързващ Германия и Гърция.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Боре Панчев

    Рада Дълбоката пак се осра до ушите ! Тоя измисленяк заедно със зелени – платени…искаха да бойкотират строителството на най- важната отсечка на АМ СТРУМА (която е най- смъртната) в страната . Така ли мислите за хората бе тиквари …???…..или. насекомите , змиите и гущерите са по- важни от тях …??? Продажни типове ….- за некой кев и майките си ще предадете ….ей

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *