Евродепутатът А. Адемов купи 5 билета за мача на любимия „Левски” с ЦСКА, подари ги на върли сини фенове

Евродепутатът и бивш зам. областен управител на Благоевград Асим Адемов доказа любовта си към „Левски“ и желанието да помогне на клуба по нестандартен начин – вчера по обяд той покани фенове на отбора да му пишат, за да получат безплатни билети за вечното дерби „Левски”-ЦСКА.

„Скъпи приятели от голямата синя общност! Днес купих 5 билета за мача на любимия ни отбор „ЛЕВСКИ с ЦСКА за сектор „В”. По този начин искам да помогна на клуба ни в този труден момент. Ще ги подаря на тези от вас, които искате да сте на стадиона и да подкрепите отбора ни! Първите петима, които ми пишат, ще ги получат! САМО ЛЕВСКИ!”, обяви на страницата си във Фейсбук евродепутатът и до обяд билетите вече намериха своите притежатели.

Естествено, сред писалите имаше и върли цесекари, а един от първите с хаплив коментар беше бившият зам. областен управител Георги Баханов, който се заяде, че сектор „В” е за привържениците на ЦСКА. Адемов го прати в сектор „Г“ и трябваше да преглътне забележката на бившия си колега „Всуе се морите!”, омекотена с две миролюбиво усмихнати емотикончета.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *