HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Единадесетокласници от Икономиката в Петрич в двубой по финансова грамотност

Ученици и учители от ПГИТ “Проф. д-р Асен Златаров” – Петрич отбелязаха Деня на икономиста с двубой по финансова грамотност. С помощта на интерактивни методи, по забавен и атрактивен начин отборите от 11 “а” и 11 “б” премериха сили, демонстрирайки знания и отлична подготовка.
В това се убеди председателят на местния парламент Георги Тренчев, който бе гост и като икономист посочи значението на професията за развитието на всяка една страна и на всяко предприятие. “Това е професия, която изисква отдаденост и непрекъснато усъвършенстване, но тя е една изключително търсена и вие не сте сбъркали с избора си”, заяви Г. Тренчев.
Сред гостите бяха още Гергана Чанева, собственик на счетоводна фирма и партньор на училището, и Емилия Панева, бивша ученичка, която разказа за професионалната си реализация.
С минимална разлика победата в надпреварата спечели отборът на 11 “а” клас, професия “Икономист”. Директорът на ПГИТ инж. Светла Данаилова награди участниците в двубоя и изрази увереност в бъдещата успешна реализация на учениците.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *