Единият от братя Галеви стана дядо

Дядо стана половинката от дупнишкото дуо Братя Галеви – Ангел Христов. Докато родната полиция и Интерпол трескаво издирват бандита, синът му Виктор стана горд татко на момченце. Появата на бял свят на пеленачето става още през август, но за раждането му се разбира едва сега. Щастливата новина разкри самият татко, качвайки издайнически снимки в социалните мрежи. Близки до семейството са лаконични, но все пак разкриват, че щастливите родители са заедно повече от две години. Време, в което Интерпол търси под дърво и камък дядото Ангел Христов. Вестта за появата на новия член на фамилията е посрещната с усмивка не само от семейството на Ангел Христов, пише “България Днес”. Ченгета, които от години са по петите на дупнишките бизнесмени, също доволно потриват ръце. Причината за това е очаквана среща между пеленачето и главата на фамилията, самия Ангел Христов, разкриват източници от полицията. “Следим семейството. Проверяваме дали издирваният Ангел Христов ще се осмели да се върне в Дупница. Не е изключено бебето да бъде отведено в чужбина и там да се срещне с дядо си”, разкриват ченгета.

Братя Галеви играят на котка и мишка с родното правосъдие повече от 6 години. Дупнишките командоси духнаха през май 2012 г., часове преди да им се наложи да влязат в затвора и да излежат присъди като главатари на банда за рекет и изнудване. След като т.нар. “братя” си плюха на петите, полицията ги обяви за национално издирване, след което снимките им бяха качени и на сайта на Интерпол при издирваните с червена бюлетина, където стоят и до днес. През март тази година бе съобщено, че МВР е надушило следите на потъналите в нелегалност Ангел Христов и Пламен Галев. Новината дойде лично от шефа на сектор “Издирване” в Главна дирекция “Национална полиция” Ивайло Димитров. По думите му тогава МВР е получило данни за местонахождението на укрилите се бандити и колегите му проверяват информацията за евентуалното им скривалище. До ден днешен местонахождението им остава загадка.

Стотици слухове през годините пращат бившите командоси на различни екзотични дестинации по цял свят. Сред най-упоритата мълва Братя Галеви са на Сейшелите. Други се кълнат, че Ангел Христов и аверът му са на Малдивите, Сардиния или Галапагос. Клюките по адрес на Братя Галеви са единодушни единствено в това, че двамата драстично са променили външния си вид. Избрали свърталище, което е слабо познато на родните туристи, а в същото време е удобно както за бизнес срещи, така и за събирания с фамилията им.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *