ЕДИН НЕРАЗДЕЛЕН КЛАС! 50 възпитаници от випуск `88 на дупнишката гимназия купонясваха заедно с любимия си учител по математика В. Крантов, който е на 85 г.

Випуск `88 на ПГ “Христо Ботев” в Дупница се събра на емоционална другарска среща. Бившите ученици поканиха и уважавания учител Васил Крантов, на 85 г., който им е преподавал по математика и е баща на зам. кмета на общината Красимир Георгиев.

Около 50 бивши възпитаници на гимназията в Дупница се веселиха и си спомняха за минали весели истории от ученическите години, разказваха за семействата си, за реализацията си в живота… Всички с умиление си спомниха как накрая на учебната година математикът Крантов спретвал софра в апартамента си в Дупница, осигурявал модерна за времето музика и оставял вътре учениците си да купонясват до зори.

Учителят отново напомнил колко широко скроен е преди настоящата другарска среща, когато бившите му ученици отишли да го вземат от дома му в с. Бистрица, той ги посрещнал отново с наредена софра, както едно време.

След приключване на купона съучениците си обещаха да се срещнат отново след 5 г., естествено, поканата се отнасяше и за любимия им математик.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *